סיור ואדי ניסנאס

סדנת בישול בריא

ארוחות קולינריות

  • עכוב עטוף בקבב

    עכוב עטוף בקבב *עכוב הוא צמח קוצני, בעל טעם ייחודי מאוד שמגיע אלינו בין חודש פברואר – לאפריל. שווה ממש לנצל את התקופה הקצרה שלו ☺ מצרכים לקבב: 20 יחידות עכוב…

  • סלט חוביזה

    סלט חוביזה שומר וקולרבי מצרכים: חופן עלי חוביזה 1 קולרבי מקולף 1 שומר 1 בצל סגול 1 אגס קשה מיץ מלימון קורט פלפל 2 קורט מלח קורט סומק שמן זית אופן…

  • סינייה בשר

    סינייה בשר בקר וכבש ל-2 תבניות מצרכים: 2 תבניות סינייה עגולות קוטר 22 800 גרם בשר בקר טחון 200 גרם בשר כבש טחון חצי כוס נענע קצוצה חצי כוס פטרוזיליה קצוצה…

  • גלידת בננה תמר פקאן טבעוני

    גלידת בננה תמר פקאן – טבעוני מתכון ל2 מנות מצרכים: 1.5 בננות קפואות 1 תמר חופן פקאן טבעי (לא קלוי) אופן ההכנה: במעבד מזון טוחנים את הפקאן. לאחר מכן מוסיפים את…

  • עוף עם ירקות בתנור

    עוף עם ירקות בתנור 4 מנות מצרכים: 4 כרעיים עוף 3 תפוחי אדמה עם קליפה חתוכים גס 3 קישואים חתוכים לעיגולים עבים 3 גזרים חתוכים לעיגולים עבים 2 בטטות עם קליפה…

  • אורז עשבי תיבול עם צימוקים ושקדים

    אורז עשבי תיבול עם צימוקים ושקדים מצרכים: 1 כוס אורז מלא / אורז לבן 1 בצל לבן חתוך כמו לסלט 1 שן שום פרוסה 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה 1/2 כוס כוסברה…