פשטידת קישואים

פשטידת קישואים

מתכון של אמא שלי – לתבנית אחת של 30/40 או ל3 תבניות אינגליש קייק

רכיבים:

  • 7 קישואים גדולים
  • 3 בצלים לבנים גדולים
  • 3 ביצים
  •  1¾  קמח מלא/ כוסמין ( כוס ושלושה רבעים)
  • 3 כפיות אבקת אפיה
  • חצי כוס מים
  • חצי כוס שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

מגרדים בפומפייה גסה את הקישואים והבצלים ובתוך קערה עם כל המרכיבים מערבבים עד למרקם אחיד. משמנים את התבנית/ תבניות ומחלקים את המסה בצורה שווה (במידה ובחרתם להכין ב3 תבניות) מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ50 דק'. לאחר מכן מכבים את התנור ומשאירים את הפשטידה לעוד כרבע שעה בתוך התנור כשהוא כבוי.
*ניתן להגיש עם צ'יזיקי וסלט ירוק חמצמץ ☺

בתאבון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
Shopping Cart
דילוג לתוכן