פסטה קישואים

פסטה קישואים

2 מנות

רכיבים:

  • 300 גרם פסטה
  • 3-4 קישואים בינוניים – רצועות דקות בעזרת קולפן
  • 3 גבעולים של בצל ירוק – חתוכים בגודל של 3 ס"מ
  • 2 שיני שום – חתוכות לפרוסות דקות
  • חופן עגבניות מיובשות
  • חופן עלי נענע קצוצים
  • חופן עלי כוסברה קצוצים – לא חובה
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט מלח
  • קורט פלפל
  • חצי כפית גרידת לימון
  • כפית לימון סחוט
  • גבינה בולגרית – לא חובה
  • חופן קטן של אגוזים קצוצים – סוג שאתם אוהבים

אופן הכנה:


מבשלים את הפסטה בסיר ומסננים.
במחבט ווק על אש גבוה מוסיפים 2 כפות שמן זית ואת השום. לאחר חצי דקה מוסיפים את הבצל הירוק, פלפל, מלח, מיץ לימון, גרידת לימון, עשבי תיבול ובסוף מוסיפים את הקישואים ומערבבים בעזרת כף עץ.
לאחר 4 דקות על אש גבוה תוך כדי ערבוב, מוסיפים את הפסטה וממשיכים לערב לעוד כדקה וסוגרים את האש.
מניחים מהפסטה בצלחת עמוקה, מוסיפים מעל עגבניות מיובשות, מגרדים גבינה בולגרית ומפזרים את האגוזים הקצוצים ומעט שמן זית מעל.

בתאבון ☺

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה