לבנה

לאבנה מתכון ביתי

רכיבים:

  • יוגורט (ליטר וחצי)
  • מלח (כפית)
  • לימון (2 כפות)
  • חיתול בד/ נייר סופג רב פעמי

אופן ההכנה:

לוקחים מסננת, מניחים אותה מעל קערה ופורסים מעל את החיתול בד/ נייר סופג עבה פתוח בתוך המסננת, שופכים פנימה את היוגורט ומוסיפים כפית מלח. מי שאוהב יכול לסחוט קצת לימון פנימה. מערבבים טוב טוב ככה שהמלח והלימון יתפרסו במידה שווה בתוך היוגורט ומכניסים למקרר.
להשאיר למינימום 8 שעות ויותר. ככל שהיוגורט ישב יותר שעות המרקם שלו יהיה יותר סמיך. אנחנו אוהבים להשאיר ל12 שעות וגם יותר.. (לרוקן מדי פעם את הנוזלים מהקערה).

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה