סלט חוביזה עם גבינה כחולה
מתכון בשיתוף פעולה עם מעדניית באשר גבינות
מצרכים:
- 200 גרם בלו ד'אוורן גבינה כחולה
- 2 חופן עלי חוביזה
- 1 קולרבי מקולף
- 1 שומר
- חצי בצל סגול
- רבע מלון קטן חתוך לפרוסות דקות / אגס/ גוייאבה
- מיץ מלימון
- קורט פלפל
- 2 קורט מלח
- קורט סומק
- שמן זית
- חופן שקדים פרוסים קלויים (קלייה ביתית ללא מלח)

אופן ההכנה:
מפרידים את העלי חובזה מהגבעול, שוטפים ומשאירים שלמים או חותכים גס.
חותכים את הקולרבי ל4 ולפרוסות דקות.
חותכים את השומר לחצי ולפרוסות דקות.
חותכים את הבצל לחצי ולפרוסות דקות.
בקערת ערבוב מכניסים את כל המרכיבים, מוסיפים את התבלינים, לימון ושמן זית.
מערבבים ומעבירים לקערת הגשה, מפזרים מעל גבינה בלו ד'אוורן בצורה חופשית ושקדים קלויים.
