מוקפץ צמחוני עם אטריות שעועית
ל4 מנות

מצרכים:
- חצי חבילה אטריות שעועית
- 4 קישואים חתוכים לאורך ולחצאי עיגול
- 4 מלפפונים חתוכים לאורך ולחצאי עיגול
- 2 גזרים חתוכים דק לאורך ולחצאי עיגול
- 1 פלפל ירוק חתוך לחצי ולרצועות דקות לאורך
- 5 פטריות חתוכות לסלט עבה
- 1 בצל לבן גדול חתוך לסלט גס
- בצל ירוק 2 גבעולים חתוכים לאורך של 3 ס"מ
- 3 שיני שום פרוסות
- חצי כפית גינג'ר מגורד
- כף סילאן טבעי ללא סוכר
- 3 כפות סויה

אופן ההכנה:
את האטריות שעועית משרים בקערה עם מים רותחים עד להתרככות.
בווק מטגנים קלות את הבצל, לאחר מכן מוסיפים את שאר הירקות לפי קושי הירק,
מהקשה לרכך ובסוף את השום.
מקפיצים את הירקות למשך כמה דקות מוסיפים את הגינג'ר, סויה וסילאן ובמידת הצורך מוסיפים מעט מים לרוטב.
בסיום ההקפצה של הרוטב עם הירקות בווק מוסיפים את האטריות, מקפיצים יחד את הכל למשך כחצי דקה ומגישים.
בתאבון ☺
הפקה: אתר אמא של | צילום: אפיק גבאי | בשיתוף: סולתם