חטיף שוקולד ופינוקים
מצרכים:
- תבנית עגולה 24 ס"מ
- 2 חבילות שוקולד מריר מינימום 60%
- 3/4 כוס טחינה גולמית
תוספות:
- אגוזי לוז חתוכים לחצי
- שקדים קלופים חתוכים לגפרורים
- פיסטוק קצוצים גס
- בוטנים קצוצים גס
- פתיתי קוקוס
- קורט קטנטן מלח הימלאיה
** האגוזי לוז, השקדים והפיסטוקים טבעיים ולא קלויים (לא מלוחים).
את הבוטנים קלינו בתנור עם מעט מלח הימלאיה בחום של 130 מעלות עד להשחמה קלה (לא חובה)
אופן ההכנה:
בבן מארי ממיסים את השוקולד, מוסיפים את הטחינה ומערבבים.
לאחר מכן מסדרים נייר אפייה או ניילון נצמד בתחתית התבנית ובוזקים את השוקולד ומזיזים מצד לצד עד שהוא מכסה את כל התבנית בצורה אחידה.
מפזרים מעל בצורה שווה קורט מלח (לא חובה) ואת התוספות שלנו ומקשטים איך שבא לכם שזה ייראה ☺
להכניס למקפיא עד שמתקשה, מינימום שעה -שעתיים וזה מוכן, בתאבון!
ניתן לבחור בכל תוספת שאתם אוהבים על השוקולד שלכם.
הפקה: אתר אמא של | צילום: אפיק גבאי | בשיתוף: סולתם