מאפינס תפוח ודבש

מאפינס תפוח ודבש


מתכון ל6 מאפינס גדולים בתבנית סטנדרטית

מצרכים:

  • 150 גרם שקד טחון עם הקליפה
  • 2 חלבונים (הלבן של הביצה)
  • 1 תפוח ירוק (גרנד סמית) – חתוך כמו לסלט קטן
  • 1/4 כוס דבש
  • חופן שקדים קצוצים גס

אופן ההכנה:


מקציפים את החלבונים בקערה.
מוסיפים לחלבונים שהקצפנו את השקדים הטחונים והדבש ,מערבבים בעדינות ומוסיפים את התפוח עץ.
מערבבים שוב בעדינות עד למרקם אחיד (התערובת יוצאת קצת דביקה)
משמנים תבנית מאפינס במעט שמן זית ובעזרת כף ממלאים עד 3/4 גובה.
מפזרים מעל את השקדים הקצוצים ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות
(לא על טורבו) למשך כ20 דק'.
מוציאים ומחכים שיתקרר, שנוכל להוציא בקלות את המאפינס מהתבנית.

תהנו ☺

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
Shopping Cart
דילוג לתוכן