עוגיות שקדים טבעוניות
ללא גלוטן, כשר לפסח
מתכון ל12 עוגיות
מצרכים:
- 150 גרם שקדים טחונים עם הקליפה
- 2- 2.5 כפות רסק תפוחים
- 2 כפות מייפל טבעי
- 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים ביחד עד למרקם אחיד. יוצרים כדור גדול ומכניסים למקרר ל 20-25 דק'.
מוציאים מהמקרר ויוצרים עיגולים שטוחים על תבנית עם נייר אפייה משומן מעט בשמן זית.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות (לא טורבו) לכ-20 דקות.
אופציה נוספת:
לערבב 130 גרם שקדים טחונים עם הקליפה + 20 גר' קוקוס טחון