ירקות על האש
רכיבים:
- קישואים חותכים לאורך
- עגבניות חותכים לאורך
- פטריות להשאיר שלמות
- פלפלים משאירים שלמים
- חציל משאירים שלם ומחוררים עם מזלג
- תירס משאירים שלם

הוראות הכנה
תירס, קישוא, עגבניות ופטריות מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומניחים על הגריל עם הצד הפתוח כלפי מטה. (את התירס מניחים כמו שהוא)
פלפלים וחצילים מניחים בלי תיבול על הגריל
מסובבים לכל הצדדים עד שהכל מקבל צריבה יפה ומניחים להתקרר. פותחים את הפלפל מנקים מגרעינים. מתבלים במלח, פלפל, ומפזרים מעל גבינת פטה ושמן זית.
פותחים את החציל לחצי ובוזקים מעל טחינה מתובלת במלח פלפל ושמן זית ופטרוזיליה מלמעלה.

שיהיה בתאבון…..