מאפינס שקדים מייפל – ללא גלוטן
מתכון ל8 -7 מאפינס – כשר לפסח
מצרכים:
- 150 גרם שקד טחון עם הקליפה
- 2 חלבונים (הלבן של הביצה)
- 1/4 כוס מייפל טבעי
- חופן שקדים קצוצים גס
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים בקערה.
מוסיפים לחלבונים שהקצפנו את השקדים הטחונים ואת המייפל.
מערבבים בעדינות עד למרקם אחיד (התערובת יוצאת קצת דביקה).
משמנים תבנית מאפינס במעט שמן זית ובעזרת כף ממלאים עד חצי גובה.
מפזרים מעל את השקדים הקצוצים ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות
(לא על טורבו) למשך כ20 דקות.
מוציאים ומחכים שיתקרר 15 דק' לפחות, שנוכל להוציא בקלות את המאפינס מהתבנית.
תהנו זה מתוק וטעים ☺