מצרכים:
- 550 גר' שוקולד מריר – מינימום 60%
- קרם קוקוס – 400 מ"ל
- חופן עלי נענע קצוצה
- 100 גר' אבקת קקאו באיכות גבוה
אופן ההכנה:
שוברים את השוקולד לתוך קערה, מחממים את הקרם קוקוס בסיר על האש מורידים ממש לפני רתיחה. שופכים את הקרם קוקוס על השוקולד ומערבבים עד למרקם אחיד. מוסיפים נענע קצוצה ומערבבים טוב!
מניחים נילון נצמד על תבנית מלבנית 30/22( אפשר לבחור בגודל אחר של תבנית, מה שמשפיע על עובי הטראפלס)
שופכים את הבלילה ומשטיחים עד שהגובה אחיד.
מכניסים להקפאה למספר שעות עד שזה קפוא לגמרי.
מוציאים את השוקולד מהתבנית ומפרידים
את הניילון הנצמד.
מעבירים לקרש חיתוך וחותכים לריבועים קטנים ס"מ/ ס"מ.
מפזרים את האבקת קקאו בקופסא ומעל מניחים את הטראפלס.
סוגרים את הקופסא ומשקשקים כך שהאבקה תכסה כל טראפלס וטראפלס! לשמור במקפיא