גרנולה פינוקים

גרנולה פינוקים


מצרכים:

  • כוס ורבע שיבולת שועל דקה
  • 1/2 כוס פקאנים
  • רבע כוס גרעיני דלעת
  • רבע כוס גרעיני חמנייה
  • 2-3 כפות שומשום מלא
  • 4 כפות טחינה
  • 3.5 כפות סילאן
  • 3.5 כפות שמן קוקוס נוזלי
  • קורט מלח

אופן ההכנה:


קולים את השיבולת שועל במחבת לכ-10 דק' על אש נמוכה. לאחר מכן מוסיפים את השיבולת שועל, גרעיני דלעת וגרעיני חמנייה ופקאנים ל-10 דק' נוספות. לשים לב אם יש צורך להנמיך את האש או להוריד לפני כן.
ניתן לקלות גם בתנור על 150 מעלות. קולים את השיבולת שועל כ-15דק' בתנור ומוסיפים את הפקאנים והגרעינים לעוד כ-10 דק'.
בקערה מערבבים שמן קוקוס סילאן וטחינה. אם יש צורך להמיס אותם ניתן לשים בבן מארי.
לאחר מכן מכניסים לתוך הקערה את התערובת שקלינו ואת השומשום ומערבבים טוב ובצורה אחידה. מעבירים לתבנית ומשטיחים מעט. מכניסים למקרר להתמצקות לשעה – שעתיים.

**ניתן להוסיף אגוזים/ שקדים/ קשיו / פקאן ופרי טרי בהגשה
** לשמור בקירור

הפקה: אתר אמא של | צילום: אסף אמברם | בשיתוף: שיבולת שועל של קוואקר

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה

    דילוג לתוכן