עגבניות שרופות על גריל עם מלא בזיליקום ומוצרלה
מצרכים:
- 1 עיגול מוצרלה
- 4-5 עגבניות
- חצי צריר עלי בזיליקום
- שמן זית
- מלח
- פלפל שחור
- חצי לימון
- לחם טוב
להכנה:
להניח את העגבניות על גריל הפחמים ולסובב ככה שכל הצדדים יקבלו צריבה יפה ושחומה ואז להוריד
לחתוך לרבעים ולהעביר לקערת ערבוב
את עלי הבזיליקום להעביר גם לקערת הערבוב
במידה ורוצים להגיש את הסלט בתוך הלחם אז מורידים לו את החלק העליון שלו ומרוקנים את הפנים אך משאירים דפנות לספיגת הרוטב.
מוסיפים לקערת הערבוב שמן זית, מלח,פלפל שחור ומיץ מחצי לימון סחוט מערבבים
מעבירים את הכל לפנים הלחם ובוצעים בצורה חופשים את כדור המוצרלה
ניתן לזלף שמן זית בנדיבות ולהגיש (: