צי׳פס במיה

המתכון שלנו ל-

צי׳פס במיה

צ'יפס במיה טרייה

כנישנוש ל4-5 אנשים

מצרכים:

  • חצי קילו במיה טרייה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 קורט מלח
  • 2 קורט פלפל

אופן ההכנה:

איך מטפלים נכון בבמיה ומונעים ממנה להפריש ריר שחלקנו לא ממש אוהבים ?
קוטמים(קוצצים) את השפיץ העליון של הבמיה מבלי לחתוך את הבמיה. שוטפים בתוך מסננת ומוציאים החוצה לייבוש – מינימום לשעה מקסימום ליומים. ככל שנייבש ליותר זמן הבמיה תהייה יותר קראנצ'י ☺
מחממים שמן זית במחבת ולאחר מכן מוסיפים את הבמיה ומקפיצים עד שהצד שבתחתית משחים(לא שרוף) מוסיפים מלח ופלפל ומקפיצים שוב ושוב. סך הכל 4-5 דקות הקפצה ויש לנו צ'יפס במיה!
הצעת הגשה:
מכינים מטבוחה קישור למתכון –
מסדרים בצלחת הגשה 3 כפות מטבוחה ומעל מניחים את הצ'יפס במיה עם מעט לימון, מעדן…

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן