צ'יפס במיה טרייה
כנישנוש ל4-5 אנשים
מצרכים:
- חצי קילו במיה טרייה
- 2 כפות שמן זית
- 2 קורט מלח
- 2 קורט פלפל
אופן ההכנה:
איך מטפלים נכון בבמיה ומונעים ממנה להפריש ריר שחלקנו לא ממש אוהבים ?
קוטמים(קוצצים) את השפיץ העליון של הבמיה מבלי לחתוך את הבמיה. שוטפים בתוך מסננת ומוציאים החוצה לייבוש – מינימום לשעה מקסימום ליומים. ככל שנייבש ליותר זמן הבמיה תהייה יותר קראנצ'י ☺
מחממים שמן זית במחבת ולאחר מכן מוסיפים את הבמיה ומקפיצים עד שהצד שבתחתית משחים(לא שרוף) מוסיפים מלח ופלפל ומקפיצים שוב ושוב. סך הכל 4-5 דקות הקפצה ויש לנו צ'יפס במיה!
הצעת הגשה:
מכינים מטבוחה קישור למתכון –
מסדרים בצלחת הגשה 3 כפות מטבוחה ומעל מניחים את הצ'יפס במיה עם מעט לימון, מעדן…