מלפפונים חמוצים
מצרכים:
- 2 קילו מלפפון אדמה
- 8 שיני שום מקולפים
- 3 עלי דפנה
- 10 זרעי כוסברה
- 8 פלפל שחור שלם
- צרור שמיר
- פלפל חריף מחולק ל2
- מלח לפי הצורך
הוראות הכנה:
שוטף את המלפפונים
מכניס לצנצנת נקיה
בין המלפפונים אני מכניס מדי פעם שני שום, זרעי כוסברה, פלפל שחור, פלפל חריף
כך עד שהצנצנת מלאה .
בסיום הצנצנת מקפל את צרור השמיר ולוחץ אותו מנימה ומשאיר 2 מס רווח מהקצה
מערבב בכלי, על כל כוס מים כף של מלח. מערבב ומוסיף לצנצנת עד לכיסוי מושלם
סוגר את הצנצנת ומשאיר במקום חמים שלושה ימים עד שצבע המים עכור
מרגע שפתחנו את הצנצנת רצוי לשמור במקרר
רצוי לא להוציא את המלפפונים עם הידיים.
תהנו
