קישואים צרובים, אבוקדו וגבינת מנצגו
מצרכים:
- 5-6 קישואים
- 1 אבוקדו
- עלי זעתר טריים
- 3 שקדים ירוקים טריים
- 2 עגבניות
- 100 גרם גבינת מנצגו שלמה
- שמן זית
- מלח
- פלפל שחור
- 1 לימון
להכנה:
חותכים את הקישואים לאורך שלהם מערבבים על קצת שמן זית ושמים על הגריל
את העגבניות לשים גם על הגריל
ברגע שכל הדברים שעל הגריל קבלנו צבע שחום ויפה ניתן להוריד אותם
את הקישואים להעביר לקערת ערבוב
את העגבניות לחתוך לרבעים גסים ולהעביר גם לקערת הערבוב
כמו כך גם את עלי הזעתר ואת הקוביות הגסות של האבוקדו המקולף
בנוסף לחתוך את השקדים הירוקים פרוסות דקות ככל שאפשר ולהעביר גם לקערת הערבוב
לתבל בשמן זית,מלח ופלפל שחור לערבב ולהעביר לצלחת הגשה שטוחה
לסחוט חצי לימון
ומעל בעזרת קולפן מורידים מעל הסלט שלנו פרוסות מנצגו בנדיבות
עכשיו ניתן לזלף שמן זית ולהגיש לשולחן.