סנט מור מתכון
מצרכים:
- 1 גליל סנט מור
- 1 סברס
- 3 שסק
- 1 פילה של לימון
- 7-16 עלים של חובזה
- 12 יח׳ במיה
- שמן זית
- מלח
- פלפל שחור
להכנה:
לצרוב את הבמיה במחבת עם טיפה שמן זית
להוציא את הגרעינים מהשסק
לחתוך לקוביות גסות את הסברס
לפלט לימון אחד
על המנגל לשים את גליל הסנט מור כל צד בערך דקה ,שכל הגליל יעבור חימום את כל המוצרים מערבבים בקערה עם קורט מלח קורט פלפל שחור ושמן זית.
מעבירים את הכל לצלחת הגשה ובוצעים את הסנט מור בצורה חופשים וגסה מעל ומגישים באהבה.