גבינת טופו שקדים

גבינת טופו שקדים


רכיבים:


רבע כוס שקדים ללא קליפה מושרים ללילה (לא חובה)
חבילת טופו רך (אני משתמשת בקדיתא 300 גרם)
3 כפות שמן זית
1 שן שום קטנטנה
כף אזוב טרי או מיובש
מיץ מלימון שלם
גרידת לימון לפי הטעם (בין חצי לשלם)
חצי כפית מלח


אופן ההכנה:

במעבד מזון טוחנים את השקדים שהושרו במים עד למרקם חלק. מוסיפים את כל שאר המרכיבים, מערבבים, טועמים ומוסיפים מלח, אזוב, לימון לפי הטעם.
ניתן לאכול במרקם של ממרח אחרי הערבוב במעבד מזון או להעביר למסננת עם חיתול ל12-24 שעות ולתת לנוזלים לצאת לקבלת מרקם סמיך יותר.


הגשה:

מזלפים מעט שמן זית מעל וסומק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
דילוג לתוכן