גלידת חמאת בוטנים
רכיבים:
- 1/4 כוס קרם קוקוס קפוא
- 2 בננות קפואות חתוכות לעיגולים – להקפיא אותן חתוכות מראש לעיגולים
- 3 כפות חמאת בוטנים טבעית – אפשר חלקה אפשר ואפשר עם צ'אנקים
- רבע כפית תמצית וניל טבעית (לא חובה)
- תוספות לקישוט:
- חופן בוטנים בקלייה ביתית עם מעט מלח
- חמאת בוטנים נוזלית מעט
אופן ההכנה:
במעבד מזון מערבבים יחד את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק, טועמים ומוסיפים עוד חמאת בוטנים לפי הטעם.
מעבירים לקערה מפזרים בוטנים קלויים מעל ומזלפים מעט חמאת בוטנים.
**ניתן לאכול ישר אחרי ההכנה, או להכניס להקפאה נוספת.