גרנולה מלוחה:
מצרכים:
- 60 גרם אגוזים/ שקדים/ פקאן (ניתן לערבב סוגים שאתם אוהבים)
- 50 גרם גרעיני דלעת
- 50 גרם גרעיני חמניה
- 50 שומשום מלא
- 30 גרם כוסמת ירוקה
- 30 גרם ממרח שקדים או טחינה גולמית
- 2 כפות שמן זית
- חצי כפית מלח הימלאיה


אופן ההכנה:
מערבבים טוב טוב את כל המרכיבים בקערה. מעבירים לתבנית עם נייר אפיה ומשטחים (מפזרים) על כל התבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך כ15-20 דק'. מומלץ לבדוק כל כמה דקות שלא יישרף, כל תנור עם העוצמה שלו.


** מעולה להוסיף לסלטים, ליוגורט, לנשנש עם פרי ועוד…