גרנולה מלוחה

גרנולה מלוחה:

מצרכים:

  • 60 גרם אגוזים/ שקדים/ פקאן (ניתן לערבב סוגים שאתם אוהבים)
  • 50 גרם גרעיני דלעת
  • 50 גרם גרעיני חמניה
  • 50 שומשום מלא
  • 30 גרם כוסמת ירוקה
  • 30 גרם ממרח שקדים או טחינה גולמית
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כפית מלח הימלאיה

אופן ההכנה:

מערבבים טוב טוב את כל המרכיבים בקערה. מעבירים לתבנית עם נייר אפיה ומשטחים (מפזרים) על כל התבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך כ15-20 דק'. מומלץ לבדוק כל כמה דקות שלא יישרף, כל תנור עם העוצמה שלו.

** מעולה להוסיף לסלטים, ליוגורט, לנשנש עם פרי ועוד…

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה

    דילוג לתוכן