גרנולה מלוחה

המתכון שלנו ל-

גרנולה מלוחה

גרנולה מלוחה:

מצרכים:

  • 60 גרם אגוזים/ שקדים/ פקאן (ניתן לערבב סוגים שאתם אוהבים)
  • 50 גרם גרעיני דלעת
  • 50 גרם גרעיני חמניה
  • 50 שומשום מלא
  • 30 גרם כוסמת ירוקה
  • 30 גרם ממרח שקדים או טחינה גולמית
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כפית מלח הימלאיה

אופן ההכנה:

מערבבים טוב טוב את כל המרכיבים בקערה. מעבירים לתבנית עם נייר אפיה ומשטחים (מפזרים) על כל התבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך כ15-20 דק'. מומלץ לבדוק כל כמה דקות שלא יישרף, כל תנור עם העוצמה שלו.

** מעולה להוסיף לסלטים, ליוגורט, לנשנש עם פרי ועוד…

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן