טי-בון טלה בתנור

טי-בון טלה בתנור 

מצרכים:

  • חצי קילו טי-בון טלה מחולק לסטייקים
  • 2 תפוחי אדמה גדולים מבושלים מחולקים ל-4 (לאחר הבישול)  
  • 2 בצלים סגולים מחולקים לרבעים
  • ראש של שום של חצוי ל-2
  • 2 עגבניות מחולקות ל-4 
  • עלי אזוב
  • 1 תפוז שטוף חתוך לפרוסות

 מצרכים לרוטב:

  • שמן זית
  • כפית סומק
  • כפית זעתר 
  • חצי כפית פלפל 
  • כפית שטוחה מלח 

** מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה

אופן ההכנה:

את כל המצרכים נכניס לקערה עם הרוטב ונערבב עם הידיים ככה שהרוטב יעטוף את הבשר והירקות. 

את הירקות נעביר לתבנית עם נייר אפייה לתנור שחומם מראש על 275 מעלות ל-15 דקות.

את הבשר צורבים על מחבת פסים רותחת, כל צד לצרוב כדקה (להתחיל את הצריבה של הבשר ממש לפני שהירקות יוצאים מהתנור).

נוציא את הירקות מהתנור, נוסיף את הבשר לתבנית ונכניס בחזרה לתנור על 275 מעלות לכ- 3 דק' או לפי מידת העשייה שאתם אוהבים.

מוציאים מהתנור ובתאבון ☺

המתכון חלק משיתוף פעולה עם מרינדו בשר מרמת הגולן

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה

    דילוג לתוכן