שניצל של בית

שניצל של בית

כמה מילים מאתנו:

** אנחנו משתמשים בפירורי לחם מחיטה מלאה וללא חומרים משמרים ותוספות. ממליצים לכם לשים לב לרכיבים על גבי השקית ( אנחנו פה לכל שאלה) 

** טיגון בשמן זית. אצלנו בבית השימוש לכל צורך הוא עם שמן זית, גם לטיגון. כן הוא בריא ויותר נכון לשימוש. לשמן זית נקודת עישון המתאימה גם לטיגון עמוק ועמיד ביותר בחימום. 

מצרכים:

  • חצי קילו חזה עוף – מוכן לשניצל
  • פרורי לחם מחיטה מלאה (עדיף)
  • 2 ביצים
  • 2 קורט מלח 
  • קורט פלפל
  • 2 קורט כמון
  • 2 קורט פפריקה אדמה
  • 2 קורט סומק (לא חובה) 
  • שמן זית

אופן ההכנה:

בקערה נטרוף את הביצים ונוסיף את כל התבלינים ונערבב טוב. נכניס את השניצלים לבלילה, נערבב מעט וניתן להם לשבת מינימום חצי שעה במקרר.  לאחר מכן בצלחת שטוחה ועמוקה נשים פירורי לחם ונתחיל לטבול כל שניצל בנפרד משני הצדדים עד שכול השניצל מכוסה בפירורי לחם ונמשיך עד שנסיים עם כל השניצלים.  נחמם מחבת עם שמן זית בגובה של 1.5 ס"מ בערך, חשוב שהשמן יהיה מאוד חם ונתחיל לטגן את השניצלים על אש גבוה. ברגע שיש בצדדים של השניצל צבע שזוף ויפה הופכים לצד השני לעוד כ2-3 דקות או עד שהוא גם שזוף ויפה ומורידים לצלחת עם נייר סופג. 

ככה נמשיך עד שנסיים לטגן את כל השניצלים ויהיה לנו מגדל של שניצלים קריספיים וטעימים.

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה

    דילוג לתוכן