קראמבל תותים

קראמבל תותים

מכירים את הרגע הזה שאתם חייבים קינוח ואין לכם כוח או זמן להכין אחד? אז יש לי את הקינוח המושלם לרגעים האלו בדיוק וגם לעוד הרבה רגעים שרוצים משהו טעים, פשוט והכי חשוב שמלכלך רק קערה אחת (טוב נו, שתיים אם אתם לא במוד חסכני). 

מצרכים – תותים: 

  • ½ קילו תותים 
  • 2 כפות סוכר 
  • כף קורנפלור 

מצרכים קראמבל: 

  • 120 גרם חמאה 
  • חצי כוס קמח 
  • רבע כוס סוכר דמררה 
  • רבע כוס סוכר לבן 
  • קצת מלח 
  • שקדים פרוסים 

הוראות הכנה: 

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. 
  2. חותכים תותים לחצי, מפזרים עליהם סוכר וקורנפלור, מערבבים ומשאירים בצד עד שהקראמבל מוכן. 
  3. חותכים חמאה קרה לקוביות קטנות, מוסיפים סוכר, קמח וקצת מלח ומועכים בעזרת קצות האצבעות את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שנוצרים פירורים גסים. את השלב הזה ניתן לעשות גם במיקסר עם וו גיטרה. 
  4. מוסיפים חופן שקדים פרוסים ומערבבים עם הקראמבל. 
  5. מעבירים את התותים לקערה ומפזרים מעל את הקראמבל. 
  6. אופים לכ- 40 דקות עד שמזהיב. 
  7. אוכלים כשחם עם גלידה או שמנת חמוצה. 
מתכון מאת נטע סוטו המדהימה שעובדת איתנו, איזה כיף שהיא חלק מהצוות שלנו. מוזמנים לפרגן ולהיכנס לדף האינסטגרם שלה
https://www.instagram.com/netasoto/

הערות: 

  • ניתן להשתמש רק בסוכר לבן. 
  • אפשר לוותר על השקדים הפרוסים, אם כי הם מוסיפים פריכות.
  • כמובן שתרגישו חופשי להשתמש בכל פרי אחר, פירות קשים יותר כמו תפוח יצטרכו בישול קצר לפני האפייה.

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה

    דילוג לתוכן