גבעולי תרד בתנור עם גבינת פרמז'ן
עכשיו שעונת התרד הגיעה והיא בשיאה, ניתן להשתמש בכל חלקי התרד. הפעם נעשה שימוש רק בגבעולי התרד.
למתכונים עם עלי תרד תוכלו למצוא בבלוג.
מצרכים:
- חצי קילו גבעולי תרד
- פרמז'ן
- מלח גס
- פלפל גרוס
- שמן זית

אופן ההכנה:
על נייר אפייה מניחים את גבעולי התרד, מעל מעט שמן זית, מלח ופלפל וסוגרים את הנייר אפייה הרמטי ככל הניתן.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 250 מעלות לכ10 דק'.
פותחים בזהירות את הנייר אפייה ומגרדים פרמז'ן בעזרת קולפן לפי הטעם, מעט שמן זית ומלח גס.
תהנו ☺
