שקשוקה תבשיל ריג'לה

המתכון שלנו ל-

שקשוקה תבשיל ריג'לה

מתכון שקשוקה תבשיל ריג'לה (רגלת הגינה)


מצרכים:

  • צרור ריג'לה – קצוץ בעובי של 1 ס"מ כולל הגבעול
  • 5 עגבניות בינוניות – גדולות חתוכות לסלט עבה
  • 2 בצלים בינוניים קצוצים לסלט דק
  • 3 שיני שום קצוצות דק
  • פלפל ירוק חריף קצוץ – לפי הטעם
  • רבע כפית מלח
  • 2 קורט פלפל שחור
  • רבע כפית כמון
  • חצי כוס מים
  • ביצים לפי הכמות הרצויה

אופן ההכנה:


במחבת גבוה(סוטאז') מטגנים בצל עד להשחמה קלה, מוסיפים שום, תבלינים ואת הריג'לה הקצוצה. לאחר בישול של כ2-3 דקות על אש גבוהה, מוסיפים את העגבניות, מערבבים ומוסיפים מים. מערבבים מעט ומבשלים על אש נמוכה במשך כ- 10 דק'.
לאחר מכן שוברים את הביצים לתוך התבשיל ומבשלים עם מכסה סגור עד למרקם שבו אתם אוהבים את הביצה בשקשוקה.

*** ניתן לאכול את הריג'לה גם כתבשיל בלי הביצים.

בתאבון ☺

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן