שקשוקה תבשיל ריג'לה

מתכון שקשוקה תבשיל ריג'לה (רגלת הגינה)


מצרכים:

  • צרור ריג'לה – קצוץ בעובי של 1 ס"מ כולל הגבעול
  • 5 עגבניות בינוניות – גדולות חתוכות לסלט עבה
  • 2 בצלים בינוניים קצוצים לסלט דק
  • 3 שיני שום קצוצות דק
  • פלפל ירוק חריף קצוץ – לפי הטעם
  • רבע כפית מלח
  • 2 קורט פלפל שחור
  • רבע כפית כמון
  • חצי כוס מים
  • ביצים לפי הכמות הרצויה

אופן ההכנה:


במחבת גבוה(סוטאז') מטגנים בצל עד להשחמה קלה, מוסיפים שום, תבלינים ואת הריג'לה הקצוצה. לאחר בישול של כ2-3 דקות על אש גבוהה, מוסיפים את העגבניות, מערבבים ומוסיפים מים. מערבבים מעט ומבשלים על אש נמוכה במשך כ- 10 דק'.
לאחר מכן שוברים את הביצים לתוך התבשיל ומבשלים עם מכסה סגור עד למרקם שבו אתם אוהבים את הביצה בשקשוקה.

*** ניתן לאכול את הריג'לה גם כתבשיל בלי הביצים.

בתאבון ☺

4 מחשבות על “שקשוקה תבשיל ריג'לה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
דילוג לתוכן