חביתת תרד ושיבולת שועל

חביתת תרד ושיבולת שועל

מצרכים:

  • 3 ביצים 3
  • 5 כפות שיבולת שועל -4
  • חופן תרד גדול שטוף ומסונן
  • 1 בצל קטן קצוץ דק כמו לסלט
  • 3 קורט מלח
  • 2 קורט פלפל
  • 3 קורט סומק(לא חובה)

אופן ההכנה:


במחבת מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את התרד ומבשלים כדקה.
בקערה מערבבים את הביצים עם השיבולת שועל והתבלינים ומוסיפים לתבשיל תרד.
מטגנים משני הצדדים עד שהכל מתאחד.

מומלץ לאכול עם סלט מרענן וטחינה

הפקה: אתר אמא של | צילום: אסף אמברם | בשיתוף: שיבולת שועל של קוואקר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
דילוג לתוכן