תבשיל תרד
מצרכים:
- 1 קילו תרד טרי עם הגבעול (עדיף בעונה)
- 2 בצלים לבנים פרוסים לחצי ולפרוסות דקות
- 2 שיני שום פרוסות
- חצי כפית כמון
- חצי כפית מלח
- רבע כפית פלפל
אופן ההכנה:
חותכים את התרד גס, שוטפים בקערה עם מים ומסננים.
במחבת גדולה מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד להשחמה קלה.
מוסיפים את השום והתבלינים ולאחר כחצי דקה מוסיפים את העלי תרד ומערבבים.
מבשלים עד שהתרד מתרכך והנוזלים הצטמצמו (בערך כ10 דק' בישול)
הצעת הגשה:
בצלחת עמוקה מניחים את התבשיל תרד ומפוררים מעל גבינת פטה, שקדים קלויים ובוזקים מעט שמן זית.
טעים ממש בתוך סנדביץ' ☺
בתאבון