מרק שורשים, עדשים וירקות

מרק שורשים, עדשים צהובות וירקות

מצרכים:

  • 250 גרם עדשים צהובות
  • 1 בצל לבן גדול – חתוך גס לריבועים
  • חצי שורש כרישה – חתוך לעיגולים צרים
  • 1 שומר – חתוך גס לריבועים
  • 1 שורש ארטישוק ירושלמי
  • 1 שורש פטרוזיליה – חתוך לעיגולים צרים
  • 2 גזרים – חתוך לעיגולים צרים
  • 2 עגבניות – חתוך גס
  • 3 גבעולי סלרי – חתוך דק
  • 3 גבעולי מנגולד – חתוך גס
  • חצי כפית שורש כורכום טרי מגורד
  • כפית שורש ג'ינג'ר מגורד
  • 3 שיני קונפי שום
  • 3שיני שום פרוסות דק
  • רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
  • כף שטוחה לימון כבוש
  • כפית שטוחה מלח הימלאיה
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית סומק
  • חצי כפית חוואייג' למרק

אופן ההכנה:


בסיר למרק, מחממים מעט שמן זית ומוסיפים את הבצל. לאחר השחמה מוסיפים את כל שאר המרכיבים – הירקות, העדשים, התבלינים ומערבבים. מוסיפים כ2 ליטר מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד להתרככות של העדשים והירקות.

בתאבון ☺

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן