עראיס

המתכון שלנו ל-

עראיס

עראיס – פיתה ממולאת בשר


מצרכים:

  • 10 פיתות ביס
  • חצי קילו בשר בקר טחון
  • 50 גרם שומן כבש (לא חובה)
  • 1 בצל לבן גדול חתוך לסלט ומטוגן
  • חופן נענע קצוצה
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חצי כפית כמון
  • 2 קורט סומק
  • חצי כפית מלח
  • 3 קורט פלפל שחור
  • 2 קורט פפריקה אדומה מתוקה

אופן ההכנה:


בקערה מערבבים טוב את כל המרכיבים ויוצרים 10 כדורים שווים.
יוצרים חצי כיס בפיתות ובעזרת היד עוזרים לפיתה להיפתח בעדינות ומכניסים את הכדור בשר ומשטיחים אותו שימלא את כל שטח הפיתה.
מברישים את הפיתות בשמן זית, מחממים היטב מחבת פסים וצורבים מ2 הצדדים עד שנוצרים סימני פסים.
מניחים את הפיתות בתבנית על נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 250 מעלות למשך
6 – 9 דקות. מוציאים וחוצים את הפיתות לחצי.

הצעת הגשה:

להגיש לצד טחינה סמיכה בצד או ובצל סגול מעורבב עם סומק

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן