מרק אפונה

מרק אפונה


מצרכים:

  • 1 קילו אפונה טרייה
  • 1 מקל סלרי + העלים חתוך גס
  • 1 שורש סלרי חתוך גס
  • 5 שיני שום פרוסות
  • 2 בצל לבן חתוך גס
  • 2 גבעולי בצל ירוק חתוך גס
  • 1/2 כוס נענע קצוצה
  • 2 כפות אזוב טרי או תימין
  • 2 ליטר מים או ציר ירקות
  • 1.5 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל
  • 1/2 כפית כמון
  • כפית סומק

אופן ההכנה:


מטגנים בצל בסיר גדול עד להזהבה.
לאחר מכן מוסיפים את כל שאר המרכיבים ואת התבלינים ומערבבים כ2-3 דק'.
מוסיפים 2 ליטר מים או ציר ירקות, מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה סגור כשעה וחצי על אש קטנה.
בעזרת בלנדר מוט טוחנים את הירקות עד למרקם אחיד.

בתאבון ☺ וצירפתי גם סרטון, תהנו…..

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן