מאפינס שקדים ויוגורט

המתכון שלנו ל-

מאפינס שקדים ויוגורט

מאפינס שקדים מייפל ויוגורט


מתכון 13-12 מאפינס קטנים או 7 מאפינס גדולים בתבנית סטנדרטית

מצרכים:

  • 230 גרם שקד טחון עם הקליפה
  • 2 חלבונים (הלבן של הביצה)
  • 100 מ"ל יוגורט
  • 1/4 כוס מייפל טבעי + כף (תלוי כמה מתוק אתם אוהבים ☺ )
  • חופן שקדים קצוצים גס
צילום: Noam Preisman

אופן ההכנה:


מקציפים את החלבונים בקערה.
מוסיפים לחלבונים שהקצפנו את השקדים הטחונים, המייפל והיוגורט.
מערבבים בעדינות עד למרקם אחיד (התערובת יוצאת קצת דביקה ונוזלית).
משמנים תבנית מאפינס במעט שמן זית ובעזרת כף ממלאים עד חצי גובה.
מפזרים מעל את השקדים הקצוצים ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות
(לא על טורבו) למשך כ20-25 דק'.

צילום: Noam Preisman

מחכים שיתקרר, מזלפים מעל מעט מייפל ובתאבון ☺

עוד מתכונים משיתוף פעולה עם המחלבה בית יצחק, ליחצו כאן.

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן