סלט חוביזה

סלט חוביזה שומר וקולרבי


מצרכים:

  • חופן עלי חוביזה
  • 1 קולרבי מקולף
  • 1 שומר
  • 1 בצל סגול
  • 1 אגס קשה
  • מיץ מלימון
  • קורט פלפל
  • 2 קורט מלח
  • קורט סומק
  • שמן זית

אופן ההכנה:


מפרידים את העלי חוביזה מהגבעול, שוטפים ומשאירים שלמים או חותכים גס.
חותכים את הקולרבי ל4 ולפרוסות דקות.
חותכים את השומר לחצי ולפרוסות דקות.
חותכים את הבצל לחצי ולפרוסות דקות.
אגס חותכים לחצי, מוציאים את הגרעינים ולפרוסות דקות.
בקערת ערבוב מכניסים את כל המרכיבים, מוסיפים את התבלינים, לימון, שמן זית.
מערבבים ומעבירים לקערת הגשה.
**ניתן להוסיף גבינה קשה מעל ו/או שקדים קצוצים

Shopping Cart
דילוג לתוכן