דג ים על הגריל

דג ים על הגריל ויוגורט בסומק:

מצרכים:

  • 1 דג ים
  • 200 מל יוגורט
  • קורט סומק
  • לימון כבוש
  • רבע צרור פטרוזיליה
  • 2 בצל ירוק
  • נייר כסף
  • חצי לימון

הוראות הכנה:

מניחים את הדג על נייר הכסף.
קוצצים גם את הפטרוזיליה והבצל הירוק ומוסיפים מעל הדג
סוחטים חצי לימון ומזלפים שמן זית מעל הדג
קצת מלח ופלפל שחור וסוגרים (כדאי להשאיר מקום לאויר בנייר כסף אך לסגור בצורה אטומה).
מניחים את הדג על הגריל 6-7 דקות מכל צד.
על מגש רחב באמצע שלו מניחים את היוגורט, מסביב לשים קצת לימון כבוש
מעל לפזר קצת סומק. שהדג מוכן מוצאים בזהירות מהנייר כסף ומניחים על היוגורט
מעל לזלף שמן זית, ולהגיש למרכז שולחן (:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
דילוג לתוכן