סלט ירוק עם סלק

סלט ירוקים ואדומים

ל3-4 אנשים

מצרכים:

  • 1 חבילה עלי ג'רג'יר (אורוגולה)
  • 1 חבילה ריג'לה (רגלת הגינה)
  • 1 חבילה עלי תרד
  • שמן זית
  • 2 סלק חי – בינוני
  • 3-5 צנונית – תלוי בגודל
  • לימון
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

בקערה גדולה עם מים משרים את העלי ג'רג'יר והתרד למספר דקות.
לריג'לה נפריד את העלים והתפרחת מהגבעול ונוסיף לקערה של המים להשריה.
לאחר מכן לסנן ולייבש היטב.
חותכים את הסלק לעיגולים גדולים וכל עיגול חותכים לרבעים.
את הצנונית חותכים לעיגולים, אפשר גם לחצות את העיגולים לחצי.
בקערה גדולה מערבבים את כל הירקות ביחד, מזליפים שמן זית, מוסיפים לימון לפי הטעם (ממליצה לפרגן בלימון, הירוקים אוהבים חמיצות טובה) מלח, פלפל ושוב ערבוב עדין.

תהנו ☺

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה