לביבות ללא גלוטן – טבעוני

לביבות טעימות – טבעוני וללא גלוטן

מתכון ל-12 לביבות

מצרכים:

  • 1 סלק בינוני
  • 1 תפוח עץ – גרנט סמית עם הקליפה
  • 1 תפוח אדמה
  • 2 גזרים (בין קטן לבינוני)
  • 2 בצלים
  • 5-6 כפות קמח חומוס
  •  קורט מלח
  • 2  קורט פלפל
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מקלפים את הסלק, תפוח אדמה והגזרים. את התפוח עץ משאירים עם הקליפה.
מגרדים את הירקות והתפוח עץ בפומפייה, בצד עם החורים העבים ולאחר מכן סוחטים מהם את הנוזלים בעזרת מגבת מטבח או בעזרת הידיים.
מעבירים את כל הירקות לקערה, מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל ואת הקמח חומוס בהדרגה עד שניתן לצור לביבות יציבות שלא מתפרקות.
מחממים מחבת עם שמן זית על אש בינונית בכמות שתכסה כשליש מגובה הלביבה.
כשהשמן חם מכניסים את הלביבות לטיגון. כשצד אחד מקבל צבע זהוב שחום הופכים לצד השני.

בתאבון, תיהנו זה טעים בטירוף!

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה