תפוח אדמה אפוי קראנץ׳

המתכון שלנו ל-

תפוח אדמה אפוי קראנץ׳

תפוח אדמה אפוי קראנץ'

לתבנית תנור

מצרכים:

  • 20 תפוחי אדמה קטנים
  • שמן זית
  • טימין/ רוזמרין (לא חובה)
  • מלח גס – בנדיבות
  • פלפל – לפי הטעם

אופן ההכנה:

מניחים את התפוחי אדמה על תבנית תנור עם נייר אפייה ומכסים בנייר כסף.
מכניסים לתנור שחומם על 220 מעלות למשך כ45 דק' או עד שהתפוחי אדמה התרככו (לא מדי).
מוציאים מהתנור ובעזרת כוס עבה נותנים לחיצה קלה לכל תפוח אדמה שיפתח.
מזליפים שמן זית בנדיבות, מוסיפים את המלח ולאחר מכן את הפלפל.
מי שאוהב להוסיף גם את הטימין/ רוזמרין.
מכניסים שוב לתנור לא מכוסה על 250 מעלות עד להשחמה וקראנצ'יות של התפוחי אדמה.
מומלץ להגיש ישר מהתנור, טעים!

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן