דלורית בתנור
מצרכים:
- דלורית גדולה 1
- 2 כפות גרעיני דלעת
- שמן זית
- 2 קורט מלח
- קורט פלפל
- חופן קטנטן של נענע
אופן ההכנה:
חותכים את הדלוריות לאורך ומנקים מהגרעינים.
חותכים לחצאי עיגולים, מניחים בתבנית ומזליפים מעל שמן זית, מלח ופלפל.
מכניסים לתנור על חום של 220 מעלות עד שהדלורית מתרככת ומשחימה.
מפזרים מעל גרעיני דלעת קלויים (שקלינו על מחבת, ללא מלח) ונענע קצוצה.
*בתמונה שילבתי דלורית ובטטה
זה פשוט מעדן, תהנו 🙂