קונפי שום

קונפי שום

מצרכים:

  • קילו שום קלוף
  • 2 קורט מלח
  • 2 קורט פלפל
  • 3 גבעולי תימין (לא חובה)
  • שמן זית

אופן ההכנה:

בסיר עמוק שמים את השיני שום, מוסיפים מלח, פלפל ותימין.
מעל שופכים שמן זית, עד לגובה של ס"מ מתחת לשיני השום (שלא יעבור את קו הגובה שלהן )
מבשלים על הלהבה הכי נמוכה לפחות לכ- 3 שעות. ניתן לבשל גם בתנור למשך 3 שעות (120 מעלות).

מדי פעם מערבבים בעדינות – להיזהר שלא לפגוע בשיני השום.
לאחר מכן מעבירים את כל התכולה לכלי, עם השמן. מחכים שיתקרר, מכסים ומכניסים למקרר.

**ניתן להוסיף לתבשילים, או להגיש כמזט בתחילת הארוחה.

בתאבון

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן