ממרח שום ושקדים

סקורדליה – ממרח שום ושקדים


מצרכים:

  • 200 גרם שקדים עם הקליפה – לא קלויים
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים אפויים בתנור (עטופים בנייר כסף – 200 מעלות)
  • 2 שיני שום או 4 שיניים קונפי שום
  • כפית מלח
  • 2 קורט פלפל שחור
  • שמן זית

אופן ההכנה:


במעבד מזון טוחנים את השקדים והשום דק.
מוסיפים את התפוחי אדמה שיצאו מהתנור ללא הקליפה, פלפל ומלח וממשיכים לטחון.
בהדרגה מתחילים להוסיף שמן זית עד למרקם יציב (משחתי)
הצעת הגשה:
מסדרים בצלחת, מזליפים מעל שמן זית ושקדים פרוסים קלויים (קלייה בייתית ללא מלח)

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה