ממרח שום ושקדים

המתכון שלנו ל-

ממרח שום ושקדים

סקורדליה – ממרח שום ושקדים


מצרכים:

  • 200 גרם שקדים עם הקליפה – לא קלויים
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים אפויים בתנור (עטופים בנייר כסף – 200 מעלות)
  • 2 שיני שום או 4 שיניים קונפי שום
  • כפית מלח
  • 2 קורט פלפל שחור
  • שמן זית

אופן ההכנה:


במעבד מזון טוחנים את השקדים והשום דק.
מוסיפים את התפוחי אדמה שיצאו מהתנור ללא הקליפה, פלפל ומלח וממשיכים לטחון.
בהדרגה מתחילים להוסיף שמן זית עד למרקם יציב (משחתי)
הצעת הגשה:
מסדרים בצלחת, מזליפים מעל שמן זית ושקדים פרוסים קלויים (קלייה בייתית ללא מלח)

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן