סטייק דג ים ופריקי עם חמאה

סטייק דג ים ופריקי עם חמאה


מצרכים:

  • 1 דג ים עם העצם חתוך לסטייקים – קונים דג ומבקשים מהחנות לחתוך את הדג לסטייקים של 4 ס"מ.
  • 2 כוסות פריקי – שטוף
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 2 גבעולים בצל ירוק חתוכים דק
  • 2 בצלים לבנים גדולים חתוכים כמו לסלט
  • חופן נענע קצוצה
  • חצי לימון
  • 100 גרם חמאה
  • 5 כוסות מים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:


בסיר סוטאז' מטגנים את הבצל עד להשחמה קלה ומוסיפים את השיני שום, הפריקי והחמאה.
מערבבים עד שהחמאה נמסה לגמרי. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מעבירים לאש קטנה ומבשלים כ- 10 דקות ולאחר מכן משבצים את הדגים בתוך הפריקי ומעבירים לתנור שחומם מראש על 150 מעלות למשך כ20- 25 דק'.
בזמן ההגשה, לפזר פטרוזיליה, נענע ושמן זית ולסחוט חצי לימון מעל.

צילום: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי – שיתוף פעולה עם אתר ״השולחן״

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה

    דילוג לתוכן