מתכון דג דניס פיש & צ'יפס
רכיבים:
- רצועות מפילה דג דניס (מדג שלם)
- קורנפלור
- 3 ביצים טרופות מתובלות במלח ופלפל
- פנקו לציפוי (אפשר פירורי לחם רגילים)
- שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
תחילה מצפים את הדג בתהליך של קורנפלור- ביצה- פנקו ומסדרים בצד.
מחממים שמן קנולה בסיר לטיגון, בגובה של כ-2 ס"מ (אם יש צ'יפסר זה הזמן להשתמש בו)
מטגנים את הדגים כ- 2 דקות מכל צד ומעבירים לרשת לצינון וטפטוף
את הדגים מומלץ להגיש עם פלחי לימון ותפוחי אדמה אפויים.