פיש אנד צ׳יפס – דג דניס

מתכון דג דניס פיש & צ'יפס

רכיבים:

  • רצועות מפילה דג דניס (מדג שלם)
  • קורנפלור
  • 3 ביצים טרופות מתובלות במלח ופלפל
  • פנקו לציפוי (אפשר פירורי לחם רגילים)
  • שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

תחילה מצפים את הדג בתהליך של קורנפלור- ביצה- פנקו ומסדרים בצד.
מחממים שמן קנולה בסיר לטיגון, בגובה של כ-2 ס"מ (אם יש צ'יפסר זה הזמן להשתמש בו)
מטגנים את הדגים כ- 2 דקות מכל צד ומעבירים לרשת לצינון וטפטוף
את הדגים מומלץ להגיש עם פלחי לימון ותפוחי אדמה אפויים.

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה