שומר בתנור

שומר בתנור


מצרכים:

  • 2 שומר
  • 2 קורט מלח גס
  • 2 קורט פלפל
  • 3-4 כפות מן זית
  • חצי עגבנייה

אופן ההכנה:


מנקים את השומר משני הקצוות וחותכים לאורך וכל מחצית חוצים ל3(סה"כ 6 חתיכות)
מניחים בתבנית עם נייר אפייה, בוזקים שמן זית, מלח, פלפל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל250 מעלות עד להשחמה.

הצעת הגשה:


בצלחת עמוקה מסדרים עם כף מעט יוגורט סמיך/ צ'יזיקי, מניחים את השומר, בוזקים מעל שמן זית, וסוחטים חצי עגבנייה.

בתאבון

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן