שומר בתנור
מצרכים:
- 2 שומר
- 2 קורט מלח גס
- 2 קורט פלפל
- 3-4 כפות מן זית
- חצי עגבנייה
אופן ההכנה:
מנקים את השומר משני הקצוות וחותכים לאורך וכל מחצית חוצים ל3(סה"כ 6 חתיכות)
מניחים בתבנית עם נייר אפייה, בוזקים שמן זית, מלח, פלפל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל250 מעלות עד להשחמה.
הצעת הגשה:
בצלחת עמוקה מסדרים עם כף מעט יוגורט סמיך/ צ'יזיקי, מניחים את השומר, בוזקים מעל שמן זית, וסוחטים חצי עגבנייה.
בתאבון