אספרגוס מתכון

אספרגוס טרי צרוב


מצרכים:

  • 1 חבילת אספרגוס טרי
  • 25 גר חמאה
  • שמן זית
  • פרמז'ן
  • קורט מלח גס
  • קורט פלפל

אופן ההכנה:


מחממים סיר עם מים עד להרתחה ומוסיפים את האספרגוס לכ4-3 דק'.
בעזרת מלקחיים מעבירים את האספרגוס למחבת שחומם עם מעט שמן זית וצורבים קלות מכל צד.
מפזרים מלח ופלפל ומוסיפים את החמאה בזמן שהמחבת על האש. לאחר כדקה של בישול מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעט מלח גס, פלפל ובעזרת קולפן מקלפים פרמז'ן מעל.

בתאבון ☺

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
Shopping Cart
דילוג לתוכן