קציצות חובזה

קציצות חובזה (חלמית)


מצרכים:

  • חצי קילו עלי חובזה נקיים מגבעולים
  • 1 ביצה
  • 4 כפות קמח כוסמין מלא
  • 2 כפות יוגורט
  • 1/4 כוס פרמז'ן מגורד
  • 2 קורט פלפל
  • 2 קורט מלח
  • 2 קורט כמון

אופן ההכנה:


מחממים סיר עם מים עד להרתחה ומוסיפים את העלים לכ4-3 דק'.
לאחר מכן מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים ואחרי דקה סוחטים בעדינות את הנוזלים בעזרת הידיים.
קוצצים עם סכין את העלים דקדק, מעבירים לקערה עם שאר המרכיבים ומערבבים טוב טוב.
מחממים מחבת עם מעט שמן זית, מהבלילה מכינים כדורים בעזרת הידיים ומשטחים טיפה לפני הטיגון .
צורבים עד להשחמה משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.
** מומלץ לסחוט מעט לימון מעל בזמן ההגשה.
** עונת החובזה היא דצמבר – אפריל, תנצלו אותה ☺

בתאבון

 

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן