פירות יבשים ממולאים בבשר

פירות יבשים ממולאים בבשר


הוראות הכנה לכ-20 יחידות

מצרכים:

  • 10 תאנים מיובשות – לפתוח כיס בעדינות
  • 10 משמשים מיובשים – לפתוח כיס בעדינות

מצרכים למילוי:

  • חצי קילו בשר טחון
  • 1 בצל לבן חתוך דק ומטוגן
  • 2 כפות נענע קצוצה
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות צנובר בקלייה ביתית (לא מלוח)
  • 2 קורט מלח
  • קורט פלפל
  • 2 קורט כמון

מצרכים לרוטב:

  • 2 כפות סילאן (ללא תוספת סוכר)
  • 2 כוסות מים
  • 2 קורט מלח
  • 2 קורט פלפל
  • קורט חאוויג' למרק
  • 3 קורט בהרט

אופן ההכנה:


מערבבים טוב את כל המצרכים למילוי וממלאים עם הידיים בזהירות את התאנים והמשמשים עד הסוף.
מערבבים בקערה את כל המצרכים לרוטב.
בסיר קטן ונמוך שמותאם לתנור או בפיירקס מסדרים את הפירות הממולאים צמודים אחד לשני ומוזגים את הרוטב מעל. מוסיפים מים לסיר עד שהם מכסים את הפירות הממולאים.
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 220 מעלות למשך כשעה.
לאחר מכן מורידים את הנייר כסף, מכניסים בחזרה לתנור לעוד כ10 ד' נוספות.


הצעת הגשה:


מבשלים אורז ומסדרים אותו בצלחת עמוקה. מניחים מעל את הפירות הממולאים עם קצת מהרוטב ופטרוזיליה קצוצה.

בתאבון ☺

אולי יעניין אותך

אין תגובות

    להשאיר תגובה