קריספי קישואים צרובים

קישואים צרובים קריספי

מצרכים:

  • 8 קישואים
  • 2 קורט מלח גס
  • 2 קורט פלפל
  • 3-4 כפות שמן זית
  • מעט נענע קצוצה
  • מחבת פסים

אופן ההכנה:

שוטפים את הקישואים, חותכים את הקצוות וחוצים לאורך.
בקערה מערבבים היטב את הקישואים עם שמן זית, מלח ופלפל.
מחממים מחבת פסים ומניחים את הקישואים כשהצד ללא הקליפה פונה למטה.
לאחר שהקישואים מקבלים פסים שחומים הופכים לצד השני לדקה נוספת.
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 250 מעלות למשך 5 דקות.

הצעת הגשה:
בצלחת עמוקה מסדרים עם כף מעט יוגורט סמיך/ צ'יזיקי, מניחים את הקישואים, בוזקים מעל שמן זית, גרדת לימון ומעט נענע קצוצה .

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן