פריטטה צבעונית

פריטטה צבעונית לכל המשפחה


מצרכים:

  • סיר לתנור 24 ס"מ
  • 4 ביצים
  • 3/4 כוס פטה מפוררת
  • חצי כוס חלב
  • 1 גזר גדול חתוך לריבועים קטנים
  • 1 פלפל אדום חתוך לריבועים קטנים
  • 1 פלפל צהוב חתוך לריבועים קטנים
  • 2-3 קישואים חתוכים לריבועים קטנים
  • 1 כוס אפונה
  • 1 בצל לבן חתוך כמו לסלט
  • 2 גבעולים בצל ירוק חתוכים דק
  • 2 קורט פלפל
  • חצי כפית סומק

אופן ההכנה:


מטגנים בסיר חם עם שמן זית את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הירקות לפי מידת הקושי שלהם(מהקשה לרכך) ואת התבלינים ומערבבים בעדינות.


בקערה נפרדת מערבבים את הביצים והחלב עד למרקם אחיד ושופכים לתוך הסיר על הירקות ומפזרים את הפטה מעל בצורה אחידה.
ממשיכים לבשל את הכל על אש גבוה למשך כדקה ומעבירים לתנור שחומם מראש על 220 מעלות עד להשחמה קלה מלמעלה, בערך כ10 דק'.
מומלץ להגיש עם סלט עגבניות או סלט ירוק.

בתאבון ☺

הפקה: אתר אמא של | צילום: אפיק גבאי | בשיתוף: סולתם

שמרו על קשר...

רוצים להצטרף לסיור? מעוניינים בשף פרטי? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מה תרצו לדעת?

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה

דילוג לתוכן