גלידת שוקולד טבעונית
פינוק בריא
מצרכים: (ל-2 מנות)
- 2 בננות קפואות – חתוכות
- 50 גר' קשיו
- 3 כפות אבקת קקאו נא
- 1.5 כפות פתיתי שוקולד נא
אופן ההכנה:
מכניסים למעבד מזון את הקשיו ופתיתי קקאו נא וטוחנים לגרגרים קטנים (לא לאבקה).
מוסיפים את הבננות, טוחנים ותוך כדי מוסיפים את האבקת קקאו נא עד למרקם אחיד.
מכניסים למקפיא לכשעתיים – שלוש שעות.
הגשה:
מעבירים לקערה ומפזרים מעל קשיו קצוץ ומעט פתיתי קקאו נא ואבקת קקאו נא.
תהנו! זה משהו משהו! ☺