טראפלס גינס
מצרכים:
- 270 גרם שוקולד מריר 70%
- 50 גרם סוכר
- 100 גרם שמנת מתוקה
- 150 גרם בירה גינס
- קקאו ומלח לציפוי
אופן ההכנה:
- מביאים לרתיחה שמנת, סוכר וגינס.
- יוצקים בפעמיים על השוקולד כדי ליצור תערובת הומוגנית וחלקה.
- מקררים למשך הלילה.
- יוצרים כדורים ומגלגלים אותם באבקת קקאו עם מעט מלח.
מתכון מאת נטע סוטו המדהימה שעובדת איתנו, איזה כיף שהיא חלק מהצוות שלנו. מוזמנים לפרגן ולהיכנס לדף האינסטגרם שלה
https://www.instagram.com/netasoto/